9 Şubat 2016 Salı

Myca Oyna Öğren - Duygularım kartları (1+)


Myca Oyna Öğren kartları yaş gruplarına göre 1+, 2+ ve 3+ olarak ayrılmış ve her birinde çocuğun yaşına uygun farklı kart ve aktiviteler var.
 
 
 
Bizim oynadığımız kızımın yaş grubuna uygun olan +1 duygularım kartları.
9 erkek ve 9 kız olmak üzere toplam 18 tane kart var. Her bir kartın üzerinde duygular resmedilmiş.
Psikologlar tarafından tasarlanan kartlarla kızım çok eğleniyor.
 
 
 
 
Kumsal yaşına yaklaşırken oynamaya başladık kartlarla. İlk önce ve hala doldur boşalt oynuyoruz ve çok eğleniyoruz. Kız-erkek ayrımı yapıyoruz ve yavaş yavaş da renklere geçtik, tabi bu kadar çok rengi aynı anda öğretmek mümkün değil biz de örneğin kırmızı günü yapıyoruz. 13. ayına yaklaşan kızıma ayrıca duyguları da yavaş yavaş öğretmeye çalışıyorum.
 
 
 
Kutunun arkasında da yazdığı gibi, ilerleyen zamanlarda masal karakterlerinin duygularını bulmaya çalışabiliriz mesela. 😄
 
 
 
Bazı oyuncaklarda + bilmem kaç yazmasına rağmen daha erken de oynatmak mümkün oluyor fakat bu kartlar tam da üzerinde yazdığı gibi 1 yaş oyuncakları bence.
Kumsal 10-10,5 aylıkken oynatmayı denediğimde hiç ilgisi çekmedi mesela. Bu yüzden yaşını beklemekte fayda var.
Kartlar her yerde Kumsal'ın elinde hatta ev misafirliğine gittiğimizde çoğu zaman yanınızda da götürüyoruz. 😉 Sadece resimlere bakmaktan bile çok keyif alıyor.
Hem kendi kendine oyalansın hem de beraber oynayacak bir şeyler arıyorsanız ben bu kartları kesinlikle tavsiye ederim. 👍
 
Sevgiler,
XOXO 😉

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder