24 Kasım 2015 Salı

Hamilelikte ve emzirirken kullanabileceğiniz bakım ürünleri

 
Uzun bir aradan sonra hamileliğinizde ve emzirirken kullanabileceğiniz birkaç Yves Rocher ürününden bahsetmek istiyorum.
 
 
 
İlki çok severek kullandığım güneş kremi. Yazın olduğu gibi kışın da korumalı krem kullanmak gerekiyor. Hele hamilelikte ciltte daha çabuk leke oluştuğu için ihmal etmemek gerek.
50 koruma faktörlü bu kremi hamileliğimde keşfetseydim keşke diyorum. Diğer kremlere kıyasla dokusu çok hafif ve hemen emiliyor. Yaz aylarında da ben bir kere sürüyordum ama eğer hamileyseniz daha sık yenilemeniz gerekebilir.
Çabuk emildiği için üzerine makyaj yapmak için beklemenize gerek yok. Daha yoğun kremlere kıyasla topaklanma da yapmıyor. 😉
30 ml'lik ambalajlarda satılan ürün aynı zamanda yaşlanma karşıtı.
 
 




 
 
Bahsetmek istediğim bir diğer ürün de Elixir 7.9 göz kremi. 30 yaş üstü için uygun bir krem.
3 roll-on baslığı var. Mercimek tanesi kadar ürünü göz etrafınıza uyguluyorsunuz. Fakat uygularken tüpü sıkmamak gerek yoksa krem çıkmaya devam ediyor.
Sabaha kadar dayanıklı. Göz etrafınıza hafif bir ışıltı veriyor.
İlk kullanmaya başladığımda hafif bir yanma oluyordu ama kısa sürede geçti. Ama Yves Rocher'nin bütün ürünlerinde olduğu gibi bunda da alerjik bir durum oluşursa değişim yapıyorlarmış. 😉
Ürün 15 ml'lik ambalajlarda satılıyor ve yaşlanma karşıtı ayrıca parfüm de içermiyor. İçeriği %90 doğal.
 
 


 
 
Bir diğer ürün de göz makyaj temizleyicisi. Yağlı bir dokusu var bu yüzden başta alışamamıştım açıkçası. Ama makyajınızı sildikten sonra herhangi bir yağlılık hissi bırakmıyor ve gerçekten çok başarılı. 👍
Şişede mavi ve beyaz iki katman var. Ürünü çalkaladıktan sonra kullanıyorsunuz. Uzun süre giden bir urun ve fiyatı da 20 TL.
 
 


 
 
Son olarak bahsetmek istediğim ürün ise çilekli duş jeli.
İçinde gerçek meyve parçaları var. Bu serinin diğer duş jellerinde de yine meyve parçaları var. Ve kokuları muhteşem gerçekten. �� Güzel köpürüyor ve kokusu da uzun süre olmasa da tende kalıcı.
Ürün 200 ml'lik paketlerde satılıyor ve paraben içermiyor.
 
 




 
 
Daha önce incelediğim ürünlere de göz atmak isterseniz linki aşağıda. Tıklamanız yeterli. 😉
 
Sevgiler,
XOXO 😉
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder