2 Şubat 2017 Perşembe

Formül Yayınları "Evde bir kedi", "Büyüyorum" ve "Bravo Frigorillo - Çevreyi korumak için küçük ipuçları"


Bugün yine Formül Yayınları'nın epey zaman önce aldığım üç kitabından bahsetmek istiyorum.




İlki, 'Evde Kedi Var'. Yazari Nicoletta Costa ve 47 sayfa, boyutları ise epey küçük.
Kumsal bir dönem, sanıyorum 1,5 yaş civarı, bu kitabı elinden bırakmıyordu. Kitap aslında 4+ olmasına rağmen büyük büyük resimler ve kısa yazıları sayesinde çok beğenerek okuduk. Uzun olduğu için tek tek bütün sayfaları okuyamadık ama epey keyifli zaman geçirdiğimiz kitaplardan biriydi bir ara. 😉
Kitabımızda bir kedinin evdeki hayatı kısa kısa cümlelerle ve renkli resimlerle anlatılmış. Kedimiz de olduğu için belki de, bilemiyorum, ama Kumsal'in çok ilgisini çekerdi.
















İkinci kitap ise yine Nicoletta Costa 'Büyüyorum' kitabı. Kitap yine 4+ fakat yazıları yine çok kısa kısa.
46 sayfalık kitabın konusu ise bütün çocukların ilgisini çekebilir diye düşünüyorum; isminden de anlaşilacaği üzere büyürken neler yaşayacağımızı ve büyümenin ne kadar eğlenceli olduğunu anlatıyor.

















Bahsetmek istediğim yayınevinin son kitabı ise Sandro Barbalarga'nın 'Bravo Frigorillo - Çevreyi korumak için küçük ipuçları'.
Kitap 6+ yaş ve üzeri için uygun olsa da Kumsal'ın en sevdiği kitaplardan biri olduğunu söyleyebilirim.
Bu kitabımız da yine 46 sayfa fakat bunda çok fazla yazı var. Kumsal'in yaşı gereği anlayamayacağı kavram ve terimler var, fakat biz bu sayfaları atlıyoruz.
Özellikle tuvalet eğitimine başladığımız dönemde kitaptaki sokağa kaka yapan köpeğin de bize yardımı çok olmuştu 😅 ayrıca çöplük ve çöp kutusu kavramlarını da bu kitaptan öğrendik. 😉 Fakat yukarıda da belirttiğim gibi yaşı uygun olmadığı için geri dönüşüm konularına hiç girmedik.















Bu kitaplarımızı Formül Yayınları'nın kendi sitesinden aldık. Fiyatları çok uygun, bir göz atmanızı tavsiye ederim. Bu kitapların hiçbiri karton kapak değil fakat kağıt ve resim kaliteleri çok iyi.

Keyifli okumalar dilerim. 🤓📖

Sevgiler,
XOXO 😉


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder