12 Nisan 2016 Salı

Bebek Dokun Öğren serisi Neşeli Sürprizler

 
Pearson Yayınları'nın Bebek Dokun Öğren serisinden bir kitap önermek istiyorum sizlere, 'Neşeli Sürprizler'. Alalı çok olmamasına rağmen Kumsal çok beğendiği, hatta bayıldığı için hemen sizinle de paylaşmak istedim ki değerlendirebilin.
 
 
 
Kitap 0-2  yaş grubu için uygun. 6. aydan itibaren hangi kitapla başlasam diye düşünüyorsanız kesinlikle bu kitap o kitaplardan biri diyebilirim.
Kitapta hayvancıklar birbirlerine sürpriz hediyeler alıyorlar, en sonunda da hepsi beraber bebeğe sürpriz yapıyorlar. 10 sayfalık, karton kapak ve kağıttan olan kitap büyük boy. Canlı renkler kullanılmış ama fondaki renkler gayet sade, yani kesinlikle göz yormuyor. Hediyeler değişik doku parçalarından oluşuyor, yani duyularını da uyarıyor aynı zamanda.
6-7. ay gibi tanıştırabilirsiniz bu kitapla. Beraber hayvanları tanıyabilir, karton hediye kapakların altında gizlenen hediyeleri beraber inceleyebilirsiniz. 1 yaş civarı bebekler ise kendi kendilerine hediye kapaklarını açıp kapamayı öğrenip daha da zevk alacaktır. 😉
Aynı seride ayrıca Neşeli Sesler, Oyun Bahçesi, Gökkuşağı, Oyun Zamanı, Neşeli Aileler, İyi Geceler ve Neşeli Hayvanlar var.
Aşağıda kitaptan birkaç sayfa yer alıyor. Özellikle internetten almayı düşünenlerin işine yarayacaktır.
 










 
 
Bol okumalı günler. 😉🙋
Sevgiler,
XOXO 😉
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder